Verifone ja Annimari Korte yhteistyöhön

Verifone on solminut kaudelle 2020 yhteistyösopimuksen 100 metrin aitojen Suomen ennätyksen haltija Annimari Kortteen kanssa. Verifone Finland Oy on johtava maksupäätteiden sekä verkkomaksamisen ja niihin liittyvien oheislaitteiden ja palveluiden toimittaja. Verifone tukee suomalaista huippu-urheilua ja pyrkii takaamaan Annimarille keskittymisrauhaa Tokion olympialaisiin valmistautumiseen.

“Tuemme huippu-urheilua laajasti usean eri seuran kautta ja Annimari on hieno lisä Verifonen talliin. Annimari on yksi seuratuimpia suomalaisia urheilijoita ja hän sopii erittäin hyvin yrityksemme imagoon ja lisää positiivista näkyvyyttämme Suomessa ja ulkomailla,” kertoo Verifone Finlandin markkinointijohtaja Henrik Henriksson.

“Tavoittelen kaudella 2020 olympiafinaalia ja EM-mitalia ja Verifonen tuki auttaa minua valmistautumaan elämäni tärkeimpään kauteen parhaalla mahdollisella tavalla. Pyrin tekemään kaiken lihashuollosta harjoitusleireihin ammattimaisesti ja ilman sponsorien tukea se ei olisi mahdollista. Olen kiitollinen, että Verifone uskoo tavoitteisiini ja haluaa auttaa minua saavuttamaan ne,” kertoo Annimari.

Tiedustelut:

Henrik Henriksson

Head of Marketing

Verifone Finland Oy

Vantaankoskentie 14, 01670 | Vantaa Finland

M +358 400 96 28 17

henrik.henriksson@verifone.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *