Klinger Finland Oy tukee Annimari Kortetta matkalla olympialaisiin

Klinger Finland Oy on solminut yhteistyösopimuksen kirkkonummelaisen aitajuoksijan Annimari Kortteen kanssa. Klinger Finland on teknisen kaupan ratkaisutoimittaja ja Annimarin ensimmäinen kirkkonummelainen yhteistyökumppani. Annimari rikkoi viime vuonna 100 metrin aitojen Suomen ennätyksen ja rajan Tokion olympialaisiin. Tänä vuonna hän tähtää uuteen Suomen ennätykseen ja olympiafinaaliin. Klingerin arvoihin kuuluu jatkuva parantaminen ja se on myös mihin Annimari huippu-urheilijana pyrkii päivittäin.

Lisätietoja: 

Tea Hurme

Talousjohtaja / Finance Director

KLINGER Finland Oy

Tinankuja 3, FI-02430 Masala

M: +358 (0) 50 535 5614

T: +358 (0)10 400 1222

tea.hurme@klinger.fi

www.klinger.fi

Verifone ja Annimari Korte yhteistyöhön

Verifone on solminut kaudelle 2020 yhteistyösopimuksen 100 metrin aitojen Suomen ennätyksen haltija Annimari Kortteen kanssa. Verifone Finland Oy on johtava maksupäätteiden sekä verkkomaksamisen ja niihin liittyvien oheislaitteiden ja palveluiden toimittaja. Verifone tukee suomalaista huippu-urheilua ja pyrkii takaamaan Annimarille keskittymisrauhaa Tokion olympialaisiin valmistautumiseen.

“Tuemme huippu-urheilua laajasti usean eri seuran kautta ja Annimari on hieno lisä Verifonen talliin. Annimari on yksi seuratuimpia suomalaisia urheilijoita ja hän sopii erittäin hyvin yrityksemme imagoon ja lisää positiivista näkyvyyttämme Suomessa ja ulkomailla,” kertoo Verifone Finlandin markkinointijohtaja Henrik Henriksson.

“Tavoittelen kaudella 2020 olympiafinaalia ja EM-mitalia ja Verifonen tuki auttaa minua valmistautumaan elämäni tärkeimpään kauteen parhaalla mahdollisella tavalla. Pyrin tekemään kaiken lihashuollosta harjoitusleireihin ammattimaisesti ja ilman sponsorien tukea se ei olisi mahdollista. Olen kiitollinen, että Verifone uskoo tavoitteisiini ja haluaa auttaa minua saavuttamaan ne,” kertoo Annimari.

Tiedustelut:

Henrik Henriksson

Head of Marketing

Verifone Finland Oy

Vantaankoskentie 14, 01670 | Vantaa Finland

M +358 400 96 28 17

henrik.henriksson@verifone.com

Svea tukee pika-aituri Annimari Kortteen matkaa kohti Tokion olympialaisia 2020

Svea on solminut vuoden 2020 alusta alkavan yhteistyösopimuksen suomalaisen huippu-urheilija Annimari Kortteen kanssa. Annimari kilpailee aitajuoksussa ja vuoden 2020 tavoitteena hänellä on mm. finaalipaikka Tokion olympiakisoissa ja mitali Pariisin EM-kisoissa. Yhteisenä tavoitteena yhteistyölle on paitsi Annimarin menestys, myös Svean yritys- ja henkilöstökulttuurin mukainen toiminta sponsorina. Pyrkimyksenä on myös etsiä tapoja, joilla Svea ja Annimari voisivat yhdessä innostaa junioreja.

Lue lisää yhteistyöstä.

HKScan ja huippuaituri Annimari Korte yhteistyöhön

HKScan on solminut yhteistyösopimuksen suomalaisen huippuaituri Annimari Kortteen kanssa. Yhteistyö alkaa vuoden 2020 alussa ja kestää vähintään kaksi vuotta. 

”Olemme iloisia tästä yhteistyöstä määrätietoisen ja positiivisen Suomen ennätysnaisen kanssa. Sekasyöjänä Annimari kannattaa monipuolista ja terveellistä ruokavaliota, josta hänen hienot tuloksensa myös kertovat. HK-brändi on jo vuosia tukenut erilaisia urheilukohteita; lapsista Olympiatason urheilijoihin. Nyt solmittu yhteistyösopimus Annimarin kanssa sopii myös loistavasti yhteen yhteistyökumppanuutemme Helsingin Olympiastadionin kanssa.” kertoo HKScanin Suomen markkinointi ja tuotekehitysjohtaja Anne Terimo.

”Tavoitteeni vuonna 2020 on Tokion kesäolympiakisojen finaalipaikan lisäksi mitali Pariisin EM-kilpailuista ja tasainen, vakiintunut tulostaso kaikissa kilpailuissa, joihin osallistun. Huippu-urheilijana kannan suurta vastuuta terveydestäni huolehtimalla säännöllisistä elämäntavoista ja monipuolisesta ruokavaliosta. Yhteistyö HKScanin kanssa auttaa minua urheilijan arjessa keskittymään olympiavuoden tavoitteisiin.”, Annimari kertoo.

Lisätietoja:
Markkinointi- ja tuotekehitysjohtaja Anne Terimo, HKScan Suomi, puh. 050 544 8710, anne.terimo@hkscan.com
HKScan Media Service Desk p. 010 570 5700 tai sähköpostitse communications@hkscan.com

Instagram @annimarikk

www.hkscan.com www.hk.fi   Twitter @HKScanFinland Instagram @hk_fi

HKScan Oyj on pörssilistattu ruokatalo, jolla on yli sadan vuoden kokemus vastuullisesta pohjoismaisesta ruoantuotannosta asiakkaiden ja kuluttajien tarpeisiin. HKScanissa vastuullinen tapa toimia kattaa koko arvoketjun tilalta kuluttajalle. Lähes 7 200 ammattilaistamme varmistavat lupauksen tuotteidemme hyvästä mausta ja laadusta. Kotimarkkinoitamme ovat Suomi, Ruotsi, Tanska ja Baltia. Monipuoliseen tuotevalikoimaamme kuuluvat siipikarjan-, sian-, naudan- ja lampaanliha sekä lihavalmisteet ja ateriat. Yhtiön vahvoja tuotemerkkejä ovat HK®, Kariniemen®, Via®, Scan®, Pärsons®, Rakvere®, Tallegg® ja Rose®. Vuonna 2018 HKScanin liikevaihto oli 1,7 miljardia euroa.

Suomen ennätys, olympiaraja, Eurooppa vs USA edustus, MM-kisojen välierät

Mikä kausi! En voisi olla iloisempi.

Rikoin Suomen ennätyksen 100 metrin aitajuoksussa, alitin olympiarajan, minut valittiin edustamaan Eurooppaa Eurooppa vs USA ottelussa Euroopan toiseksi nopeimpana aiturina, pääsin välieriin MM-kisoissa ja olen kauden lopussa Euroopan kolmanneksi nopein aitajuoksija.

Suomen ennätys on jotain mitä en ikinä olisi uskonut pystyväni rikkomaan. Mutta tein sen. Juoksin Suomen ennätyksen 12,72. Minulta kesti viikkoja käsittää tämä ja vasta nyt kauden loputtua pystyn olemaan iloinen ja ylpeä siitä.

Samalla alitin olympiarajan Tokion 2020 olympialaisiin. Se oli isoin unelmani ja isoin tavoitteeni kaudelle 2019. Dohan MM-kisoihin pääseminen oli kauden toiseksi isoin tavoite ja kaiken mennessä täydellisesti, välieriin pääsy oli haaveissa.

12,72 muutti kaiken. Dohasta tulikin vain välietappi matkalla Tokioon ja EM-kisoihin 2020. Innostus pääsystä uran ensimmäisiin MM-kisoihin muuttuikin tutkimusmatkaksi miten valmistaudun parhaalla mahdollisella tavalla vuoden 2020 arvokisoihin, joissa toivottavasti on olemassa oikeat menestysmahdollisuudet.

Kun ymmärsin pystyväni juoksemaan 12,72 vain vuoden kunnon harjoittelulla ja senkin ilman apurahoja ja muita tukia avittamassa, tiedän pystyväni juoksemaan kovempaa ja tasaisemmin toisen vuoden harjoittelulla. Ensimmäisen vuoden täysin ammattilaisena ja tukiurheilijana. Toinen vuosi harjoittelua toivottavasti antaa minulle voimaa oikeasti jahdata mitaleja ja finaaleja.

Kaikki ajatukset Suomen ennätyksen jälkeen siirtyivät Tokioon. Sen takia kauden loppu oli henkisesti todella rankka, mutta olen onnellinen, että pystyin lopettamaan sen kahteen alle 13 sekunnin juoksuun ja MM-kisojen välieriin urani ensimmäisissä MM-kisoissa.

Eurooppa vs USA valinta oli todella iso juttu minulle ja mahtava kokemus. Et voi saada paljon isompaa kunnianosoitusta kuin maanosasi edustamisen. Kaksi viikkoa aiemmin voitin Suomi-Ruotsi-maaottelun ensimmäisen kerran ajalla 12.85, joka oli toiseksi paras aikani tällä kaudella. Suhteessa parempi kuin SE, koska kyseessä oli päivän ainoa juoksu ja nollatuuli. Eurooppa vs USA ottelu oli kuin Ruotsi-ottelu aivan eri tasolla. Uskomattomia kokemuksia! 

Kausi ylitti kaikki odotukseni, enkä malta odottaa ensi vuotta! Paras asia on kuitenkin ollut se usko ja toivo minkä olen pystynyt antamaan muille siitä, ettei ikinä pidä luovuttaa unelmiensa kanssa mitä tahansa vastoinkäymisiä tulisi vastaan. Koskaan ei ole liian myöhäistä ja mikään ei ole mahdotonta!

National record, Olympic standard, Europe vs USA, World Champs semifinal

What a season! I couldn’t be happier.

I broke the Finnish national record in 100m hurdles, I ran the Olympic standard, I was selected to represent Europe at Europe vs USA Match as the second fastest European this season, I made it to the semifinal at world championships and finished the season with the 3rd best time in Europe this year.

Finnish 100m hurdles national record is something I never imagined I would be capable of doing. But I did it. I ran NR 12.72. It’s taken me weeks to realize that it was really me and now that the season is over I can finally be happy and proud about it. 

At the same time I ran the Olympic standard for 2020 Tokyo Olympics. This was my biggest dream and goal for the season. Qualifying to the Doha world championships was the second biggest goal and if everything goes perfectly, making it to the world championships semifinal. 

Running 12.72 changed everything. Doha became only a learning step for Tokyo 2020 and 2020 European championships. The importance of it changed from the excitement of my first world championships to being more about testing and learning how to prepare for next year.

I realized if I can run 12.72 with one year of real training and without funding, I know I’m capable of running faster and more consistent with another year of training. First year of training fully professionally. Another year of training hopefully gives me the strength to actually chase medals and finals. 

All thoughts after the NR moved to Tokyo. That’s why the end of the season was mentally very difficult, but I’m glad I was able to end it with two sub-13 runs and world championships semifinal at my first world championships. 

Europe vs USA selection was also a big thing for me and it was a great experience. You can’t get much bigger honor than representing your continent. Just two weeks earlier I won Finnkampen (Finland vs Sweden Match) for the first time in 12.85. Europe vs USA was Finnkampen on another level. Both amazing experiences!

The season exceeded all my expectations and I can’t wait for next year! The best thing has been the hope and faith I have been able to give others to never give up on their dreams no matter what. It’s never too late and impossible is nothing! 

Mitä syödä kun on allerginen lähes kaikelle?

Olin kirjoittanut tämän blogin syömisestäni jo syksyllä, mutta en kokenut silloin ajankohtaiseksi julkaista sitä. Olen siis allerginen todella monille ruoille ja suurimmaksi osaksi sen takia olinkin pois kilpakentiltä viisi vuotta. Allergiani on testattu prick-testeillä ja IgE vasta-aine testeillä veren plasmasta allergiasairaalassa, eli tulokset ovat täysin luotettavia. Allergiani aiheuttavat kovia kipuja, kuumetta, turvotusta ja ruokatorven umpeutumisen, sekä pahimmissa tapauksissa tukehtumisen. Ruokatorvessani on myös kohta joka ei toimi, joten ruoka saattaa pysähtyä siihen. Olen joutunut soittamaan ambulanssin kolme kertaa syödessäni ja kerran joutunut suoraan leikkaussaliin ja yöksi sairaalaan. Tukehtua olen meinannut niin monta kertaa etten pysy laskuissa perässä. Syöminen viimeiset yli 10 vuotta on siis ollut todella monimutkaista itselleni.

Nyt huippu-urheilijana se on kuitenkin iso osa harjoittelua ja tuloksien hakemista. Se mikä sopii huippu-urheilijalle, ei ole tarkoitettu terveelle nuorelle. Kehonkoostumus huippu-urheilussa on tärkeää. On tutkittu, että viisi kiloa painoa hidastaa 0,28 sekuntia 100 metrillä. “Aikaisemmalla urallani” yritin syödä niin paljon kuin pystyin, että varmasti palaudun ja se näkyi kropassakin. En ennen näyttänyt huippu-urheilijalta. Toki siihen vaikutti myös, että olin jo sairas ja allerginen ruoille joita söin. Suosittelenkin kaikille allergioiden tutkimista, vaikka lääkärit sitä aika vastahakoisesti tekevät. En tiennyt olevani allerginen kuin kiiville, ennen kuin testit näyttivät, että olen allerginen sadoille ruoka-aineille.

Pudotin painoa 15 kiloa. Aitajuoksun MM-mitalisti Pamela Dutkiewich on kertonut pudottaneensa 10 kiloa. Olen myös keskustellut muiden aitajuoksijoiden kanssa, jotka ovat sanoneet painon vaikuttaneen heidän tuloksiinsa huomattavasti. Ei siis puhuta siitä, että pitäisi olla todella laiha. Vaan, että ylipaino hidastaa. Itselläni ylipainoa oli huomattavasti. Olen 164 senttiä pitkä ja 15 kiloa painavampana painoindeksini oli “lievä ylipaino”. Pudotin tuon 15 kiloa jo ennen ensimmäistä kauttani takaisin aitajuoksun parissa, eli 2017. Sen jälkeen olen keskittynyt siihen, että saan tarpeeksi hyvää ravintoa, koska allergiani rajoittavat ruokavaliotani paljon. Herkkuja syön harjoituskaudella harvoin, enemmänkin palkitsen itseäni esimerkiksi hyvin menneen treenin tai kisan jälkeen. Pieniäkin voittoja on hyvä juhlia!

Olen allerginen kaikille viljoille, eli syön gluteenitonta ruokaa, jonka lisäksi joudun aina tarkistamaan ettei tuotteissa ole esimerkiksi kauraa joka on luontaisesti gluteeniton. Olen allerginen muun muassa myös pähkinöille, soijalle, mereneläville, kalalle, melkein kaikille hedelmille ja vihanneksille (niitä voin syödä kypsennettynä). Kananmunia ja maitoa voin nykyisin syödä, vaikka alunperin nekin kiellettiin. Viimeisten kuukausien aikana olen huomannut etten voi syödä jogurttia tai banaaneja, joita ennen pystyin syömään.

Aamupalani: Kaksi viipaletta gluteenitonta leipää, joiden päällä tuorejuustoa, viipaleet juustoa ja meetvurstia. Kulho marjoja. Suomessa syön isoäitini keräämiä tyrnejä. Lasi mehua. Aamupalan yhteydessä otan Bioteekin vitamiinit.

Ennen treeniä: Juon Sportlifen BCAA juoman tai Crazy Cocon kookosvettä. Sen lisäksi jos teen aitatreenin, juon preworkout juoman.

Treenin jälkeen: Juon Sportlifen proteiini tai palautusjuoman.

Lounas: Kolmen kananmunan munakas. Munakkaaseen tulee kevätsipulia, juustoa ja silputtua meetvurtsia. Appelsiini. Crazy Cocon kookosvettä.

Välipala ennen toista treeniä: Toinen appelsiini (ennen banaani) ja joskus kun on nälkä syön lisäksi proteiinipatukan (tai kaksi).

Treenin jälkeen: Proteiinijuoma.

Illallinen 1: Kaksi kanan rintafilettä, paljon uunissa paistettua bataattia ja uunissa paistettuja vihanneksia.

Illallinen 2: Gluteeniton pasta jauhelihakastikkeella.

Illallinen 3: Kanaa, riisiä ja maissia sekoitettuna pestokastikkeeseen.

Ennen nukkumaanmenoa: Sportlifen Nightime proteiini (auttaa itselläni yölliseen näläntunteeseen), jonka lisäksi usein proteiinipatukka (tai kaksi) tai proteiinivanukas. Nämä toimivat mulle jälkiruokina.

Tässä on normaalin treenipäiväni ruokailut. Ainoa vaihtelu on siis illallinen, joka saattaa olla erilainen päivästä riippuen. Muuten ruokailuni on aina samanlaista, allergioistani johtuen. En ole millään tavalla ravintoasiantuntija, mutta monen kokeilun ja epäonnistumisen jälkeen olen todennut tämän toimivaksi itselleni. Ei varmasti sopisi kaikille.

En ole ikinä laskenut kaloreita, enkä niistä tiedä paljoakaan. Ainoa asia mitä yritän välttää on turhat kalorit eli herkut, kastikkeet ja sokeriset juomat. Pestokastike on ainoa kastike tällä hetkellä mitä syön ihan vain sen takia, että tykkään siitä niin paljon. Kisapäiväni lounas jos syön kotona on kanaa, riisiä ja pestoa. Kilpailukauden lähestyessä en muuta ruokailua muuten, kuin jätän pois ylimääräiset proteiinipatukat ja muut asiat mitä syön vain huvikseni, ei siksi että niitä tarvitsisin montaa päivässä 🙂

Lisäravinteita suosittelen ainoastaan todella kovaa treenaaville aikuisille huippu-urheilijoille. Lisäravinteetkin voivat olla ylimääräisiä kaloreita jos ei treeni ole niin kovaa, että ne kuluttaa. Huippu-urheilu on rajojen hakemista kaikinpuolin ja kun haetaan tuloksia, on tärkeää löytää se optimi itselle. Uskon löytäneeni itselleni parhaan tavan, joka tuottaa tuloksia 🙂

Treeniä, treeniä

Saan paljon kysymyksiä miten me täällä Espanjassa treenaamme, niin ajattelin kirjoittaa pienen blogin siitä 🙂

Valmentajani Rafa Blanquer on valmentanut muun muassa aitajuoksija Glory Alozieta, joka on 100m aitojen olympiahopeamitalisti ja Euroopan mestari. Gloryllä on edelleen 100m aitojen Afrikan ennätys 12,44 ja hän on juossut myös 100 metriä 10,90. Tällä hetkellä treeniryhmäämme kuuluu Fatima Diame (pituus 6,68m, kolmiloikka 14,03m), Diana Zagainova (kolmiloikka 14,11m), Modesta Morauskaite (400m 52,67, 400m aidat 58,79) ja Luis Salort (110m aidat 99cm 13,31).

Treeniviikot ovat suurimmaksi osaksi aina samanlaisia, riippuu vain vuodenajasta mikä on treenien tarkka sisältö. Normaalina treenipäivänä koirat (tai siis chihuahuani Raad, shiba Maya haluaisi vielä jäädä nukkumaan) herättävät minut kävelylle joskus klo 7 aikoihin, jonka jälkeen menen vielä nukkumaan klo 9 asti. Ennen aamupalaa otan probiootit, sen jälkeen syön aamupalan jonka yhteydessä otan kaikki mahdolliset vitamiinit ja preworkout juoman tai BCAA juoman kofeiinilla. Jos treeneissä on pitkiä vetoja, niin silloin juon aina Crazy Cocon kofeiiniä sisältävän kookosveden.

Aamutreeni alkaa normaalisti klo 11, mutta espanjalaisittain kaikki tulevat vähän milloin sattuu. Valmentaja on harvoin paikalla verkan aikana. Hän saapuu jossain vaiheessa ennen kun treeni alkaa kunnolla, tai sitten soitellaan, että olemme valmiina. Valmentajani on seurani Valencia Esportsin toiminnanjohtaja, joten hänellä on aina kiire kentän viereisellä toimistolla.

Aamutreeni kestää yleensä 2-3 tuntia. Sen jälkeen juon proteiinijuoman ja Crazy Cocon kookosvettä, johon on sisätty C-vitamiiniä. Nesteytys ensimmäisen treenin jälkeen on tärkeää, sillä useimpina päivänä harjoittelemme kuumassa auringossa ja vielä pitäisi olla valmis toiseen treeniin illalla. Kotiin päästyä syön lounaan, hoitelen asioita ja odottelen illan treeniä.

Iltaisin harjoittelemme alkaen 17.30-19.30. Kaikki saavat tulla paikalle useimpina päivinä siihen aikaan kun itsestä tuntuu hyvältä. Valmentajani ja hänen poikansa valmentavat myös nuorempien urheilijoiden ryhmää, joiden harjoitukset ovat joka päivä klo 18-20.30. Itse tulen yleensä mahdollisimman aikaisin, sillä en saa nukuttua myöhäisen treenin jälkeen, mutta muut tytöt tulevat aikaisintaan 18.30. Illan treeni kestää 1,5-3 tuntia.

Kotona treeneistä olen yleensä klo 20-21 aikoihin, jonka jälkeen syön illallisen kofeiinittoman BCAA juoman kanssa, ja ennen nukkumaanmenoa syön vielä proteiinivanukkaan, proteiinipatukan, tai kovina treenijaksoina lisäksi proteiinijuoman. Yritän mennä nukkumaan klo 22-23 joka päivä.

Treenimme jaksottuvat aina samalla tavalla, eli kaksi viikkoa kovaa treeniä ja sen jälkeen yksi kevyempi viikko. Kovilla viikoilla harjoitellaan maanantaista lauantaihin ja levätään sunnuntaisin. Kevyillä viikoilla harjoitellaan maanantaista perjantaihin ja levätään viikonloppu.

Tässä on esimerkkinä treeniviikko syksyltä:

Maanantai aamupäivä: Puntti, aitahypyt ja koordinaatioita/drillejä.

Maanantai iltapäivä: Mäkivedot tai vastusvedot ja kiihdytysjuoksut.

Tiistai aamupäivä: Yläpuntti, loikkia, aitadrillejä.

Tiistai iltapäivä: Pitkiä vetoja. Esimerkiksi 3x3x300m kolmen ja kuuden minuutin palautuksilla.

Keskiviikko aamupäivä: Aitadrillejä ja aitoja, esim 6×5 aitaa.

Keskiviikko iltapäivä: Puntti, aitahypyt ja koordinaatioita/drillejä.

Torstai aamupäivä: Loikkia, aitadrillejä ja yläpuntti.

Torstai iltapäivä: Pitkiä vetoja. Esimerkiksi 2x4x200m kolmen ja kuuden minuutin palautuksilla.

Perjantai aamupäivä: Puntti, aitahypyt ja koordinaatioita/drillejä.

Perjantai iltapäivä: Vastusvetoja ja kiihdytysjuoksuja.

Lauantai: Aitatekniikka.

Sunnuntai: Lepo.

Normaali treeniviikko keväällä:

Maanantai aamupäivä: Aitadrillejä ja 5×11 aitaa viiden minuutin palautuksella.

Maanantai iltapäivä: Puntti, aitahypyt ja koordinaatioita/drillejä. Sen jälkeen vastusvedot ja kiihdytykset jos vaan enää kykenee.

Tiistai aamupäivä: Nopeuskestävyys. Esimerkiksi 2x 300m + 200m + 100m. Kolmen ja kuuden minuutin palautuksilla. Lähempänä kisakautta: 2x150m, 2x120m, 2x100m ja 2x80m. Viiden ja kahdeksan minuutin palautuksilla.

Tiistai iltapäivä: Loikat ja yläpuntti.

Keskiviikko: Puntti, aitahypyt ja koordinaatioita/drillejä.

Torstai aamupäivä: Aitalähtöjä ja kahdeksaa aitaa. Yleensä 4×8 aitaa viiden minuutin palautuksella.

Torstai iltapäivä: Loikkia ja yläpuntti.

Perjantai: Puntti, aitahypyt, koordinaatioita/drillejä, vastusvedot ja kiihdytysjuoksut.

Lauantai: Aitalähtöjä.

Sunnuntai: Lepo.

Partnership with Bioteekki

Bioteekki ja Annimari Korte aloittavat yhteistyön

Bioteekki ja Suomen naisaitajuoksun kärkinimiin kuuluva Annimari Korte ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Osana yhteistyötä Annimari Korte toimii Bioteekin brändilähettiläänä ja tuo Bioteekki -tuotteita tutuksi omalla huippu-urheilijan esimerkillään. Yhteistyö koskee Bioteekin Super- ja Probiootti- sarjan tuotteita.

”Bioteekin tuotteet tukevat yleisen hyvinvoinnin lisäksi nivelten hyvinvointia ja siksi he ovat minulle loistava yhteistyökumppani. Urheilijana, joka harjoittelee yli 20 tuntia viikossa, vitamiinit ja kaikki hyvinvointia tukevat tuotteet ovat todella tärkeässä roolissa. Erityisesti näin vanhempana urheilijana, jolla on ollut jo nuoresta asti nivelongelmia, jonka takia urakin on ollut katkolla, ravintolisät tulevat entistä tärkeämmiksi jokapäiväisessä harjoittelussa. Kuluma selän nivelessä aiheutti minulle vuosien kivun, joka alkoi jo 14-vuotiaana ja jatkui yli seitsemän vuotta. Tämän takia jopa Suomen johtava urheilukirurgi sanoi, etten enää koskaan voisi juosta. Olen kiitollinen, että Bioteekki tuotteineen on tukemassa tätä uudelleen alkanutta uraani”, aitajuoksija Annimari Korte iloitsee.

”Olemme erittäin iloisia saadessamme Annimarin mukaan Bioteekin yhteisöön ja ennen kaikkea siitä, että saamme olla mukana edistämässä Annimarin urheilu-uraa ja terveenä pysymistä laadukkailla tuotteillamme”, kertoo Laura Sumelius Suomen Bioteekki Oy:stä.

Tiedustelut:

Laura Sumelius

Suomen Bioteekki Oy

050 539 6694

Tanja Finne

Domakers Finland Oy

050 546 6823


Partnership with Crazy Coco

Luonnollisten energiajuomien keulakuva Crazy Coco ja aitajuoksija Annimari Korte yhteistyöhön

Crazy Cocon ja Annimari Korteen makumaailma ja arvot kohtasivat

Kotimainen juomabrändi Crazy Coco ja Suomen naisaitajuoksun kärkinimiin kuuluva Annimari Korte ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Korteesta tulee yrityksen brändilähettiläs ja hän tulee osallistumaan vahvasti brändin rakennukseen sekä sosiaalisessa mediassa että muissa kanavissa. Lisäksi hän panostaa vahvasti myös Crazy Coco -brändiin liittyvään sisällöntuotantoon.

”Annimarilla oli luonnollista kiinnostusta tuotetta kohtaan ja Annimarin osaaminen sekä tausta viestinnän osalta auttoi myös päätöksen tekemisessä. Annimarin positiivisuus ja urheilulliset elämäntavat sopivat myös mainiosti tuotteen maailmaan”, Crazy Coco Oy:n Janne Juutilainen kommentoi. ”Meille on tärkeää, että tuote on huippu-urheilijan luonnollinen valinta ja että lähettiläämme on myös oikeasti ihastunut tuotteeseen ”, Juutilainen jatkaa.

”Lempijuomiani ovat kookosvesi ja energiajuomat. Tässä tuotteessa molemmat yhdistyvät hienolla tavalla, joten suurella ilolla olen mukana tämän suhteellisen uuden ja maistuvan tuotteen kehittämisessä”, aitajuoksija Annimari Korte kertoo.

Tiedustelut:

Crazy Coco Oy

Janne Juutilainen P. 050 331 7403

Tanja Finne (Annimari Korteen manageri)

Domakers Finland Oy P. 050 546 6823